GEOTEST na sajmu ECOFAIR 2012

GEOTEST na sajmu ECOFAIR 2012

U periodu od 10.10. do 12.10.2012. godine održan je 9. međunarodni sajam zaštite okoliša ECOFAIR. Zvanični partner za 2012. godinu bila je Republika Češka. Grupaciju GEOtest su na sajmu zastupali predstavnici kompanije GEOTEST d.o.o. Sarajevo.

 

Štand grupacije GEOtest je imao značajnu posjećenost, uglavnom predstavnika lokalnih zajednica. Također Michal Pastvinský, direktor Češke razvojne agencije, posjetio je štand GEOtest-a na kojem je razgovarao s Damirom Kasumom, direktorom kompanije GEOTEST d.o.o. Sarajevo, o dosadašnjem toku projekata zvanične Inostrane razvojne saradnje Republike Češke u Bosni i Hercegovini i Srbiji, koje implementira Odjeljenje za inostrane projekte kompanije GEOtest, a.s. u saradnji sa sarajevskim GEOTEST-om. Predstavnici GEOtest-a su bili počašćeni posjetom Hane Hubáčkove, ambasadorice Republike Češke u Srbiji i Luboša Joze, trgovinskog savjetnika.

 

Za grupaciju GEOtest je ovo bilo drugo sudjelovanje na sajmu ECOFAIR. Predstavnici GEOtest-a su u sklopu sajma prezentirali usluge i značajne reference grupacije iz Bosne i Hercegovine, Republike Češke, Republike Srbije i niza drugih zemalja svijeta.Fotogalerija