Pokrenuta internet prezentacija kompanije GEOTEST d.o.o. Sarajevo

Pokrenuta internet prezentacija kompanije GEOTEST d.o.o. Sarajevo

Dana 06.03.2013. godine pokrenuta je internet prezentacija kompanije GEOTEST d.o.o. Sarajevo. Autor internet prezentacije je AS Dizajn i predstavlja novo poglavlje u djelovanju naše kompanije u Bosni i Hercegovini.

 

Prezentacija je pregledno podjeljena na kategorije koje pružaju potpuni uvid u sva polja našeg djelovanja, pregled referenci i informacije o najnovijim dešavanjima. Stranice također sadrže linkove na ostale kompanije iz grupacije GEOtest u Češkoj, Holandiji i Slovačkoj.

 

Posebno treba istaknuti i kategoriju Ekolav kroz koju, u okviru projekata Inostrane razvojne saradnje Republike Češke, razvijamo svijest o potrebi zaštite okoliša, prvenstveno kroz odvojeno prikupljanje otpada i zaštitu voda, putem kampanja namijenjenih za djecu školskog uzrasta kao i odraslu populaciju.

 

Biće nam drago da podijelite s nama Vaše utiske, prijedloge i komentare u cilju poboljšanja naše internet prezentacije. Možete nas kontaktirati putem telefona, faksa, emaila ili preko Skype besplatnog poziva.

 

Nadamo se da će Vam nova prezentacija pružiti sve potrebne informacije o GEOTEST d.o.o. Sarajevo na pregledan i prijatan način.