Konsalting i nadzor

Konsalting i nadzor

Grupacija GEOtest pruža niz usluga iz široke oblasti konsaltinga i nadzora. Usluge se odnose na sve faze od projektiranja, pripreme, izgradnje do evaluacije završnog projekta. Konsalting se odnosi i na dobijanje donacijskih i kreditnih sredstava.

 

Pružamo konsultantske usluge iz oblasti zaštite okoliša, upravljanja otpadom, geologije i geotehnike, edukacije i laboratorijskih ispitivanja. Konsultantske usluge se odnose i na pripremu dokumentacije za dobijanje sredstava iz razvojnih fondova pojedinačnih država, međunarodnih i IPA fondova, pisanje projektnih prijedloga i projektnih zadataka, strateško planiranje i pružanje informacija klijentima iz javnog i privatnog sektora. Klijentima nudimo kvalitetnu analizu i uspješno mobilisanje unutrašnjih resursa i procesa.

 

Nadzorne usluge koje pružamo su: obaveze supervizije, monitoring korištenja fondova i strukture plaćanja, rad supervizora za konstrukcije i implementaciju projekata, kontrola kvaliteta i usklađenost s propisanim tehnološkim procesima rada i pregled izvještaja progresa.

 

Značajne reference grupacije GEOtest iz oblasti konsaltinga i nadzora su dostupne u sekciji REFERENCE.